Kosten

Telefonische kennismaking (30 minuten): gratis
Live kennismaking op locatie (30 minuten) €45
3-maanden traject op maat
6-maanden traject op maat
12-maanden traject op maat

Vergoeding

Volwassenen

De kosten van een traject met daarbij psychomotorische therapie worden door een klein aantal ziektekostenverzekeraars gedeeltelijk vergoed vanuit een aanvullende verzekering. In 2022 zijn dit De Friesland zorgverzekering, Pro Life, Zilveren Kruis en VvAa. Meer informatie hierover kunt u vinden op de website www.zorgwijzer.nl, onder het kopje vergoedingen/alternatieve geneeswijzen/vaktherapie.

Als een behandeling bij mijn praktijk onderdeel is van een reïntegratie-traject kan de werkgever soms bereid zijn een deel te vergoeden. In alle andere gevallen is een behandeltraject een investering uit eigen middelen. 

Kinderen en jongeren tot en met 18 jaar 

Voor kinderen en jongeren tot en met 18 jaar is er soms vergoeding mogelijk via de gemeente waar u woont (Jeugdzorg). 

Gegevens van mijn praktijk

  • Lidnummer van de NVPMT, aangesloten bij de Federatie Vaktherapeutische Beroepen (FVB): 106680
  • Registratienummer Register Vaktherapeutische Beroepen (SRVB): 6680
  • AGB-code Zorgverlener: 90102964
  • AGB-code Praktijk: 90062358
  • Kamer van Koophandel (KvK): 67451446

Afspraak afzeggen

Als u een afspraak meer dan 24 uur van te voren afzegt worden er geen kosten in rekening gebracht. Als u binnen 24 uur afzegt dan wordt er een bedrag van €45 in rekening gebracht. Verzet dus tijdig uw afspraak.

Privacy

In mijn praktijk heb ik geregeld dat de privacy en persoonsgegevens van cliënten en bezoekers van deze website zeer zorgvuldig worden behandeld. Bij de verwerking van persoonsgegevens handel ik volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens en overige privacywetgeving. Voor een volledig privacyreglement, zie hier.

Klachten

Ik doe mijn uiterste best om u zo goed mogelijk te behandelen. Mocht u desondanks toch klachten hebben over de behandeling, dan verzoek ik u daar in eerste instantie met mij contact over op te nemen. In goed overleg zal getracht worden uw klacht te verhelpen. Wanneer het niet lukt om de problemen rechtstreeks met mij op te lossen dan kunt u contact opnemen met de klachtencommissie van de FVB (www.vaktherapie.nl). Zie ook mijn algemene voorwaarden 2020.2021

Ontvang mijn nieuwsbrief!

Schrijf je in op mijn nieuwsbrief om op de hoogte blijven van alle activiteiten en artikelen die ik publiceer.

U hebt zich succesvol aangemeld op mijn nieuwsbrief!