Aanmelding

Bij je aanmelding bij mijn praktijk is in principe geen verwijzing van de huisarts nodig. Je kunt mij bellen of mailen, of het contactformulier gebruiken.

Als je je hebt aangemeld neem ik zo mogelijk binnen 24 uur contact met je op. We plannen dan een moment voor een gratis telefonische kennismaking van 30 minuten of een kennismaking op de praktijk in Zuidhorn of in Haren (vanaf 1 december 2020). We bespreken dan waar je tegenaan loopt en wat ik daarin voor je kan betekenen. Vervolgens bekijken we welk behandelaanbod het beste bij jouw hulpvraag past en aan de hand daarvan stippelen we samen een traject uit.

Direct starten

Op dit moment is er geen wachtlijst. Als je een eetstoornis hebt en er is de noodzaak om snel te starten dan doe ik mijn uiterste best om daar een plek voor te creëren. Mocht er een wachtlijst zijn, dan is er de mogelijkheid om alvast in een voortraject te starten.

Een traject op maat

Een traject start met een kennismaking. Daarna kijken we in 1-2 sessies waar jij precies tegen aan loopt en wat jij nodig hebt. Samen bepalen we de doelen en de tijd die nodig is om daar aandacht aan te geven.

We spreken wekelijks of om de week af op de praktijk, en in de tussentijd krijg je mooie oefeningen om thuis mee aan de slag te gaan. Tussentijds contact is altijd mogelijk.

Je zult naast onze gespekken, letterlijk gaan ervaren wat je in bepaalde situaties geneigd bent om te doen of te denken én hoe dat anders kan. Veel mensen merken dat die combinatie van gesprekken en ervaringen opdoen, heel effectief is en hen in korte tijd weer meer balans brengt.

Je bent van harte welkom!

Samenwerking

De behandeling kan plaatsvinden in samenwerking met een andere behandelaar of verwijzer binnen de GGZ. Een deel van de behandeling kan dan aan mijn praktijk worden uitbesteed. Deze samenwerking zal in goed overleg met jou, en met de andere behandelaar plaatsvinden. Na afronding kan er op verzoek een terugkoppeling plaatsvinden naar de verwijzer.

In mijn praktijk werk ik veel samen met een aantal zorgverleners, waaronder:

Ontvang mijn nieuwsbrief!

Schrijf je in op mijn nieuwsbrief om op de hoogte blijven van alle activiteiten en artikelen die ik publiceer.

U hebt zich succesvol aangemeld op mijn nieuwsbrief!