Werkwijze

Aanmelding

Wilt je je aanmelden bij mijn praktijk, dan is in principe geen verwijzing nodig. Je kunt mij bellen of mailen, of het contactformulier op de website gebruiken.

Als je je hebt aangemeld neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op. We plannen dan een moment voor een gratis telefonische kennismaking van 30 minuten of, als je dat fijner vindt, een live kennismaking op de praktijk in Zuidhorn of op een locatie in Groningen. We bespreken dan waar je tegenaan loopt en wat ik daarin voor je kan betekenen. Vervolgens bekijken we welk behandelaanbod het beste bij jouw hulpvraag past en aan de hand daarvan stippelen we samen een traject uit.

Op dit moment is er geen wachtlijst. Als je een eetstoornis hebt en er is de noodzaak om snel te starten dan doe ik mijn uiterste best om daar een plek voor te creëren. Mocht er een wachtlijst zijn, dan is er de mogelijkheid om alvast in een voortraject te starten.   

Samenwerking

De behandeling kan plaatsvinden in samenwerking met een andere behandelaar of verwijzer binnen de GGZ. Een deel van de behandeling kan dan aan mijn praktijk worden uitbesteed. Deze samenwerking zal in goed overleg met jou, en met de andere behandelaar plaatsvinden. Na afronding kan er op verzoek een terugkoppeling plaatsvinden naar de verwijzer.

In mijn praktijk werk ik samen met een aantal zorgverleners, waaronder:

  • huisartsenpraktijk Pijlman en Schirm: www.pijlmanschirm.praktijkinfo.nl,
  • gz-psycholoog Jeannette de Boer: www.psycholoogzuidhorn.nl,
  • systeemtherapeute Elke Plötz: www.praktijkplötz.nl
  • Eline Berger van diëtistenpraktijk Carin Pool: www.carinpool.nl Anita Rijkers van diëtistenpraktijk Groningen.

Praktijkfolders

Voor verwijzingen of aanvullende informatie zijn mijn praktijkfolders hieronder te downloaden.